sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ikkunalaudat alkavat täyttyä!


Viherpeukalo on taas saanut yliotteen ja kaikkialla on taimipurkkeja! Osaan on täytynyt tehdä uusinta kylvöksiä, koska jostain kumman syystä itäminen on kumman epätasaista ja toisinaan taimet tahtovat näivettyä? Niin kävi tinjamille ja tsinnioille ja basilikalle? No osa selvisi ja nyt näyttää siltä, että ollaan jo voiton puolella. Pavuistakin iti vain kolme, mutta tällä kertaa lobelia selvisi niin, ettei yhtään tainta näivettynyt? Mistä lie johtuu tuo joka keväinen näivettymisriesa -mullastako vai kastelusta?  Taimivalikoimaa: kelloköynnöksiä, mustasilmäsusannaa, ciliä, kesäkurpitsaa, jättikurpitsaa, tsinniaa, asteria,tinjamia, basilikaa, lehtiselleriä, timanttikukkaa, hyppyherkkukurkkua, avomaakurkkua, sinistä hernettä, hajuhernettä, erilaisia auringonkukkia, tarhapapua,... jopa vesimelonin taimia, koska poikani niin vaati, mutta  kasvihuonetta ei ole, joten miten lie käy?


Terassilla jo hitusen kevättä!

2 kommenttia:

  1. Moi: Oletpas löytänyt hienon trukin,missähän lienee mummolan trukki? Hyvää jatkoa ja kesän odotusta Teille. Terveisin Maija ja Jorma

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja samoin Teille sinne Laivajärveen. Enpä muista nähneeni mummolassa rukkia, mutta varmasti siellä sellainen on ollut, sillä onhan mummon pitänyt kehrätä koko veljessarjalle villasukka ja -paitalangat aikoinaan. Pojat on varmasti kuluttaneet sukan jos toisenkin. Kaksikin saa sukkia kulumaan, mutta seitsemän poikaa, huh! On siinä mummolla ollut hommaa!

    VastaaPoista