maanantai 23. elokuuta 2010

Viikonlopun värjäyksiä

Tältä näyttää värisoppa, josta toivon kuparinruskeaa lankaa! Löysin vielä Pietaryrttejä ja leikkasin kukat ja n. 20 cm vartta, lisäsin muutamat sipulin kuoret, pari kourallista kuihtuneita samettikukkia ja tiikerikaunosilmää ja viisi kultapalloa. Liotin yön ja keittelin lientä toista tuntia. Liemi olin lupaavan värinen!
Jes! Onnistuin Woolissa, mutta samassa liemessä ollut Pirtin kehräämön lanka jäi haalean ruskeaksi, joten laiton liemeen rautavihtrilliä ja langasta tuli  viileä beige. Pasmalankana olleesta Novitan Nallesta taas tuli tumman ruskea!
Tässä vielä viime viikonlopun ja maanatain värjäykset yhdessä.  Aika monta mukavaa vyyhtiä sain aikaiseksi. Kuvassa vasemmalla olevat langat ovat Lupiinilla värjättyjä. Lankana käytin taas Woolia ja toisena kokeeksi Kauhavan Kangasaitan kasvivärjäykseen tarkoitettua karstalankaa ja  kappas vain! Kangasaitan lanka on lähes saman värinen kuin Wool!! 

Vasemmalta: Lupiini; Kanadanpiisku; Sananjalka +piiskun jälkivärjäys; Pietaryrtti, sipuli, jne; sama Pirtin kehräämön karstalangassa + rautavihtrilli;  Sanjalka ja lopuksi Kanadanpiisku +Sananjalan jälkivärjäys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti