maanantai 9. tammikuuta 2012

Talven ensimmäiset lapaset


Tänä syksynä krapin kylmävärjäyksestä saimme lempeän oransseja lankoja, mutta mukavan kirjavia ja tosi kivoja neuleissa. Poimin lapasten mallin Villapallon blogista (täältä), koska halusin yhdistää paatsamalla värjätyn omenan vihreän langan (harmaa 7-veljestä) ja tämän persikanvärisen. Kokeilin jo eri mallia, mutta jotenkin tuo kiemuralapasten malli sopi väriyhdistelmään parhaiten.  Paitsi, että itse värjätty omenanvihreä lanka loppui  toisessa lapasessa ennen viimeistä kuvioneuletta, joten oli vähän sovellettava mallia, purettava ensimmäinen samaan kohtaan  ja vaihdettava vihreän tilalle krapilla kuumavärjättyä lankaa.
Peukalotkin oli tehtävä punaisella, mutta lopputulos on minusta varsin soma!

2 kommenttia:

  1. Moi, olen käynyt aina silloin tällöin vilkaisemassa onko sinulla uutta, on kyllä sievät vanttuut ja matto. Laitahan talostakin kuva. Hyvää jatkoa! Terveisin Maija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tällainen perusrintamamiestalo, mutta voinhan mie kuvan laittaa, kun tulee kirkkaammat ilmat. Piha on kyllä nätti jo nyt,mutta toivottavasti vielä nätimpi, kun minä olen muutaman vuoden puuhannut pihassa! Jos käyt Markulla niin tuu piipahtaan ja tulkaa vaikka koko porukalla!

      Poista