perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kankaanpainantainspiraatio jatkuu...



Kurssilaisten kanssa teimme vanhoista pitsiliinoista pari erilaista valotettua seulaa ja olihan minunkin niitä kokeiltava. Tässä syntyi meidän talviverhot keittiöön. Mikä mukavinta, joulun jälkeen ei heti ole pakko edes vaihtaa verhoja, kun nämä sopii hyvin pitemmäksi aikaa ja voi laittaa ikkunaankin jo heti syksyllä.

 Tämä perhonen jäljennettiin yhdestä tyynyliinasta, pienen pätkän kokeilin metrikangasta tästäkin, mutta en nyt ainakaan vielä keksinyt mitä tästä tekisin. Voi olla, että pidän vaan näytepalana kankaanpainantakursseilla.



 Kurssilaisten käyttöön piirsin tämmöisen suuren pasley-kuvion, josta teimme seulan. Siitä painoin itse ensin mustalla metrikankaalle ja sitten maalasin lastalla pinnan. Vitsi, että tuli hieno ... nyt sitten vielä joulupöytäliinaakin punaisella pohjalla ja vaikka mitä =) Tähän olen tosi tyytyväinen, sillä tämä on kyllä kaunein pöytäliina minkä omistan!


Kokeilin vielä valkoiselle painopohjalle Iirispainatuksella.  Tämäkin on ihan kiva ja yllättäin sopi hyvin meidän olohuoneeseen verhoksi, kun matossa on saman sävyiset raidat. Taidan siis vielä painaa toisen kappaleen niin saan kesäksi pirteät sivuverhot.


1 kommentti: