tiistai 6. elokuuta 2013

Vielä muutamia kukkivia kukkia pihalta




Komeana kukkii tiikerililja ja syysleimu, vaatimattomampana kattomehitähti, mutta läheltä kuvattuna kattomehitähdessä on kaunis kukka.


The Fairy on täynnä pieniä ruusunkukkia yläpihan ruusupenkissä samoin Candy Cover, jonka ostin  tänä kesänä, kun näytti siltä, että jotain mahtuisi vielä penkkiin =)


Kyläkurjenpolvestakin sain napattua kauniin kuvan!


Punakukkainen kesäpäivänhattu "Cherry Brandy", yllätti, sillä osa kukista talvehti ja osan kasvatin viime kevään siemenpussin jämistä.
 Tässä vielä värjäykseen tiikerikaunosilmää.

Siperianhanhikki on kaunis ja pitkään kukkiva

Tsinnioissa on upeat värit!


                                                             
 Tämän sinipallo-ohdakkeen olen kasvattanut alunperin siemenestä, tosin pussin siemenistä vain muutama iti =( Nyt ohdakkeessa on jo monta kukkaa. 
Ruusumalvan olen myös kasvattanut siemenestä, sillälailla perennapenkkiin saa kerralla runsaammin taimia. Tosin joskus taimet voivat viihtyä vuosia penkissä, kunnes yhtäkkiä ne vaan häviävät. Niin kävi palavallerakkaudelle, onneksi se vaan päätti siirtyä toisaalle kukkapenkkiin ;)


Pari kesää on kulunut, ennekuin siemenstä kasvatetut punapäivänhatut aloittivat kukinnan. Onneksi pihassa oli jo omastakin takaa punapäivänhattua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti